Mijn smartphone maakt geen verbinding met het "FanSetup" WiFi-netwerk".

Tijdens de installatie heeft de tower fan zijn eigen wifi-netwerk.

Uw telefoon maakt tijdens de installatie verbinding met dit netwerk om uw de gegevens van uw WiFi-netwerk thuis naar uw ventilator  te verzenden.

In sommige gevallen maakt uw telefoon mogelijk niet automatisch verbinding met de ventilator tijdens de installatie

Via iPhone

De HomeWizard Climate-app maakt gebruik van de automatische WiFi-verbindingsfunctie van iOS. In enkele zeldzame gevallen werkt deze functie mogelijk niet en worden er fouten weergegeven, zoals 'reeds gekoppeld', 'systeemfout', enz.

Als dit niet werkt, verwijdert u op uw iPhone de 'FanSetup' wifi-instellingen

Vergeet een netwerk op uw iPhone.

1. Ga naar'Instellingen'
  2. Klik vervolgens op 'Wifi'
  3. Druk op naast het Wi-Fi netwerk 'FanSetup'.
  4. Druk  'Vergeet dit Netwerk'
  5. Druk vervolgens op 'Vergeten' om te bevestigen.
  6. Start uw iPhone opnieuw op nadat u dit hebt gedaan en probeer de installatie opnieuw.

NOTE

Mogelijk moet u uw ventilator opnieuw in de koppelmodus zetten om het WiFi-netwerk zichtbaar te maken in de WiFi-instellingen van uw iPhone. Schakel hiervoor de ventilator in en houd het pictogram "ON" lang ingedrukt totdat u 3 piepjes hoort.

Via Android

Afhankelijk van het type telefoon werkt de automatische Wi-Fi verbinding met de ventilator mogelijk niet. Als dit gebeurt, doet u het volgende:

1. Zet de ventilator in de koppelmodus
    • Zet de paneelverwarming aan en houd de 'ON' knop ingedrukt tot u 3 piepjes hoort
  2. Open de'HomeWizard Climate' -app op uw telefoon en zorg ervoor dat uw telefoon verbonden is met uw thuisnetwerk of 4G (de telefoon moet een actieve internetverbinding hebben)
  3. Tik op 'Instellingen' rechts bovenin het scherm
  4. Tik vervolgens op'Mijn klimaat apparaten'
  5. Tik op 'Nieuw apparaat toevoegen'
  6. Tik op'Toren Ventilator'. De installatieprocedure wordt gestart.
    • Tik op 'Start setup' in het 'Zorg ervoor dat de ventilator  aan staat' -scherm
    • Tik op 'Volgende' in het 'Waarom we je locatie nodig hebben' scherm en geef 'HomeWizard Climate' -app toestemming om uw locatie te gebruiken
      • Deze toestemming is alleen nodig tijdens de installatie en kunt u, nadat u uw apparaat geïnstalleerd heeft, weer terugtrekken.
    • Tik op 'Volgende' in het 'Start pairing mode' scherm (u heeft het apparaat al in de koppelmodus gezet)
    • Terwijl de App bezig is met het zoeken naar apparaten gaat u naar uw Android Wi-Fi instellingen (u verlaat de HomeWizard Climate App)
    • In uw Android Wi-Fi instellingen maakt u verbinding met:
      • Wi-Fi netwerknaam: 'FanSetup'

• Wachtwoord: FanSetupPass

• Wanneer u verbonden bent met 'FanSetup' keert u terug naar de 'HomeWizard Climate' -app en volgt u de rest van de installatie stappen