Siri is the spraakassistent van Apple voor iPhone, iPad, Apple Watch, en HomePod. Met Siri Shortcuts kan je met zelfgekozen stemcommando's jouw HomeWizard Climate apparaten aan of uitzetten.

Configureer Siri Shortcuts

Siri Shortcuts stel je als volgt in:

1. Open de 'HomeWizard Climate' -app
  2. Ga naar 'Instellingen' door het tandwiel icoon in de rechter bovenhoek te selecteren
  3. Ga naar 'Siri Shortcuts' onderin het instellingen menu.
  4. Selecteer het apparaat dat je wilt bedienen
  5. Kies of je het apparaat aan of uit wilt zetten met een commando en selecteer 'Add to Siri'
  6. Geef je shortcut een naam en 'Voeg toe aan Siri'

Dat was het! Je kan je nieuwe shortcut uitproberen door Siri te activeren en de naam van je shortcut in te spreken. Op deze manier kan je jouw Climate apparaat makkelijk met Siri Shortcuts bedienen.

Kan ik meer dan alleen apparaten aan of uit zetten met Siri Shortcuts?

Met Siri Shortcuts is het op dit moment niet mogelijk om bijvoorbeeld de snelheid van de ventilator of de temperatuur van een Panel Heater in te stellen. Mocht Apple in de toekomst deze mogelijkheden wel toevoegen dan zullen we dit inbouwen in de app.