De slimme torenventilator laat zich via stemcommando's besturen met o.a Amazon Alexa. Maar eerst moet je de Skill aanzetten.

Amazon heeft ook een eigen handleiding hierover, deze vindt je hier:

Amazon help - Skill setup

Volg de onderstaande stappen om de Skill aan te zetten:

Open de Alexa-app op je smartphone of tablet en selecteer het menu-icoontje links boven in het scherm.
Selecteer 'Skills and Games'.
Typ "HomeWizard Climate"  in de zoekbalk en klik op de Skill met dezelfde naam.

Klik op ENABLE TO USE. Je zal nu worden gevraagd om in te loggen met je HomeWizard-account.

Log nu in met dezelfde gegevens als waarmee je in de app bent ingelogd.

Eenmaal ingelogd, kies voor "AUTHORISE" om Alexa toegang te geven tot jouw ventilator.
Keer terug naar de Alexa-app en kies voor "DISCOVER DEVICES". Jouw slimme torenventilator wordt gevonden en toegevoegd aan Alexa.

Je kunt nu aan Alexa vragen om de torenventilator aan te zetten door te zeggen: "Alexa, turn on the smartfan"  of uit door " Alexa, turn off the smartfan".

Je kan je torenventilator ook altijd een andere naam geven door te kijken in het Settings-menu.